REKRY

Upea mahdollisuus päästä mukaan kasvutarinaan.

Yrityksemme kasvaessa on tullut aika täydentää upeaa porukkaamme Palkanlaskijalla.
Oletko kyllästynyt vanhoihin toimintatapoihin ja kaipaat uutta? Onko sinulla ehkä ajatus valmiina miten asioita pitäisi tehdä, mutta et ole vielä päässyt toteuttamaan niitä? Meillä koko porukka on mukana, kun suunnittelemme uutta ja kulttuurimme takaa, että jokainen uskaltaa tuoda omat ajatuksensa esille. Tule yhdessä kasvattamaan upeaa tilitoimistoamme. Ripeän, mutta hallitun kasvun ansiosta meillä on mahdollisuus edetä uralla.
Laskupään tarina alkoi vajaa kaksi vuotta sitten halusta auttaa vasta-alkaneita yrittäjiä ensimmäistä valinnoista alkaen. ”Teemme taloushallinnosta ymmärrettävää ja autamme pk-yrityksiä menestymään” Tällä hetkellä meitä työskentelee jo kolme taloushallinnon ammattilaista. Asiakaskuntamme koostuu vain täysin sähköisistä asiakkuuksista. Käytössämme on Procountor ja Netvisor ohjelmistot. Upea toimistomme sijaitsee Vihdin Nummelassa. Vaikka viihdymme toimistossamme hyvin, tykkäämme tehdä myös etätöitä.

Mikäli tunnet, että sinulta löytyy vuorovaikutustaitoja, olet ahkera ja halukas oppimaan uutta, sekä omaat kokemusta palkanlaskennasta, olet etsimämme työkaveri.

Me tarjoamme sinulle kannustavan ja menestymisessä tukevan työilmapiirin ja upean yrityksen tuomat kasvumahdollisuudet. Saat hoidettavaksesi palkanlaskennan kokonaisuutena ja saat olla itse vaikuttamassa toimintamalliin, jolla palkkahallintoa hoidetaan. Pidämme huolta kouluttautumisestasi ja hyvästä työstä palkitsemme myös taloudellisesti. Palkkaa maksamme sinulle noin 2800€-3200€/kk + mahdolliset bonukset.

Mikäli tunnet, että halua liittyä joukkueeseemme, laita avoin hakemuksesi 31.01.23 mennessä. Osoitteeseen: aleksi.makela@laskupaa.fi

Tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Aloitus sopimuksen mukaan kevään aikana.
Lisätietoja tehtävästä antaa Aleksi Mäkelä

Mikäli koet, että haettu tehtävä ei osu sinulle mutta tunnet, että sinulla olisi meille annettavaa, laita vapaamuotoinen hakemus tai ole rohkeasti yhteydessä.